Αποτρίχωση

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους που παρέχουν τη μόνιμη απομάκρυνση τριχοφυΐας σε όλους τους τύπους δέρματος.
Αποτρίχωση

DIODE LASER Αλεξανδρίτη

Στο MF Beauty Salon θα βρείτε ένα νέο σύστημα LASER αποτρίχωσης που συνδυάζει τρία μήκη κύματος σε μία κεφαλή.

Αυτό το επαναστατικό μηχάνημα αποτρίχωσης διαθέτει LASER Alexandrite, Nd:Yag και Διοδικό γι αυτό και εφαρμόζεται σε όλους τους φωτότυπους, καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου.

Εξαλείφει τα τριχοθυλάκια χώρις να καταστρέφει τους γύρω ιστούς.

Δεν επηρεάζει το χνοώδες τρίχωμα 

Τι πρέπει να γνωρίζουμε:

Είναι πολύ σημαντικό να τηρούνται τα διαστήματα ανάμεσα στις συνεδρίες. Όσο αραιώνουν οι τρίχες τόσο τα διαστήματα μεταξύ των θεραπειών θα αυξάνονται.

Ανάμεσα των συνεδριών, εάν είναι απαραίτητο, επιτρέπεται η χρήση ξυραφιού

Αποφεύγουμε την έντονη έκθεση στον ήλιο 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά την Laser Αποτρίχωση. 

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πλέον δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης με μη αμφισβητίσιμα αποτελέσματα. Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρές περιοχές προσώπου και σώματος.

Με τα σύγχρονα μηχανήματα που θα βρείτε στο ΜΦ beauty salon μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα χωρίς σχεδόν καθόλου πόνο και ερεθισμό.

Οι συσκευές της ριζικής αποτρίχωσης διοχετεύουν ρεύμα στους θύλακες μέσω μιας βελόνας. Η μετατροπή της ηλεκτρικής σε θερμική ενέργεια αυξάνει τη θερμοκρασία των υγρών του κυττάρου σε βαθμό τέτοιο που προκαλεί μετουσίωση πρωτεϊνών του πρωτοπλάσματος. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας και την εξάλειψη της τριχοφϋίας. 
ριζική αποτρίχωση

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Ιδανικός τρόπος απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε πόδια, μπικίνι, μασχάλες. Στο ΜΦ beauty salon χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τύπους κεριού ανάλογα με την προς αποτρίχωση περιοχή.

Στο μπικίνι ή στις μασχάλες ,για παράδειγμα, όπου το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο εφαρμόζουμε διαφορετικό τύπο κεριού (ταμπλέτες) και διαφορετική τεχνική αποτρίχωσης, με σκοπό την ελαχιστοποίηση του πόνο και του ερεθισμού

Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου τέσσερις εβδομάδες. 
Αποτρίχωση με κερί

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

Τα φρύδια αποτελούν τα όρια του προσώπου μας.

Ένα καλοσχηματισμένο φρύδι προσδίδει κομψότητα, τονίζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Στο MF Beauty Salon , μπορούμε να δώσουμε στα φρύδια σας το σχήμα που σας αντιπροσωπεύει και που ταιριάζει στο πρόσωπό σας.
σχηματισμός φρυδιών

MF Beauty Salon

Επικοινωνία

Θέμιδος 1, Μαρούσι 151 24
Χάρτης

+30 21 0614 1125

Δευτέρα: 13.00-21.00
Τρίτη: 10.30-17.30
Τετάρτη: 13.00-21.00
Πέμπτη: 10.30-17.30
Παρασκευή: 13.00-21.00