Αισθητική Σώματος

Διεκδικήστε ένα πιο υγιές και ελκυστικό σώμα. Στο ινστιτούτο αισθητικής ΜF Beauty Salon αντιμετωπίζουμε μαζί κυτταρίτιδα, χαλάρωση και ραγάδες με σύμμαχο τα εξειδικευμένα μηχανήματα μας.
Αισθητική σώματος

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

ΔΙΑ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ ΠΑΛΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Το Pneumatron 200 είναι ένα εύχρηστο και έξυπνο μηχάνημα, εγκεκριμένο σε όλη την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, για ιατρική και αισθητική χρήση, το οποίο πάνω στους ιστούς που χρησιμοποιείται, παράγει περίπου 200 κάθετους παλμούς ανά λεπτό. Με την παλμική εναλλαγή δράσεως μεταξύ της υπό πιέσεως και της ατμοσφαιρικής πιέσεως, επιτυγχάνεται ώστε οι ιστοί να δονούνται από μέσα προς τα έξω. Έτσι διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, γεγονός που έχει άμεση συνέπεια, να απομακρυνθούν όλα σχεδόν όλα τα απορρίμματα του μεταβολισμού και λοιπές βλαβερές ουσίες καθώς και λιποκύτταρα, που είχαν συγκεντρωθεί σε διάφορα μέρη των ιστών και να οδηγηθούν στις φυσικές οδούς αποτοξινώσεως και αποβολής.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα και ανάλογα με την περίπτωση, προτείνεται ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών, οι οποίες συνήθως κυμαίνονται από 6-12. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία. 
Αντιμετώπιση κυταρρίτιδας

ΜΑΛΑΞΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ(cellulite massage):

Η κυτταρίτιδα δεν είναι απλώς μια συσσώρευση λιπωδών κυττάρων, είναι ένας συνδυασμός αποβλήτων, τοξινών και λίπους που έχουν συσσωρευτεί κάτω από το δέρμα λόγω της κακής κυκλοφορίας, ιδιαίτερα του λεμφικού συστήματος που τρέχει ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Η μάλαξη αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Στο MF Beauty Salon συνδυάζουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα της μάλαξης με την εφαρμογή προϊόντων που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών και των κατακρατήσεων καθώς και στην αποκατάσταση της συνοχής του συνδετικού ιστού.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα σύμφωνα με το εξατομικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο. 

Xilia stim 16 (ηλεκτροθεραπεία):

Το Xilia stim 16 είναι ένα μηχάνημα το οποίο βασίζεται σε ένα νέο σχέδιο και αποτελείται από νέας γενιάς μικροεπεξεργαστής οποίος επιλέγει 4 διαφορετικούς τύπους ηλεκτρικών κυμάτων και τα συνδυάζει μεταξύ τους. Ως αποτέλεσμα των ρευμάτων είναι να βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία της περιοχής που εφαρμόζονται και παρέχουν τη λύση για το όποιο τοπικό πρόβλημα υπάρχει. Εν κατακλείδι, η συστηματική χρήση του μηχανήματος οδηγεί στην ορατή μείωση του οιδηματώδους ιστού και της κυτταρίτιδας δίνοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα σύσφιξης.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται 2- 3 φορές την εβδομάδα. 

Επιδερμική Σύσφιξη

Επιδερμική Σύσφιξη

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ sBIORAD

Η παρεχόμενη ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων (RF) διεισδύει βαθιά μέσα σε ολόκληρο το χόριο αυξάνοντας αποτελεσματικά την θερμοκρασία στον ιστό με σκοπό να αύξηση της αιματικής ροής στο χόριο και στον υποδόριο ιστό. Αυτό θα προκαλέσει την άμεση αναδόμηση των ινών του κολλαγόνου και μακροπρόθεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα στην σύσφιξη του δέρματος είναι θεαματικά!!!

Η θερμότητα επίσης μπορεί να αλλάξει το σχήμα των ινών του κολλαγόνου οδηγώντας τες σε συρρίκνωση, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και την αναδιαμόρφωση του ιστού στο σύνολό του.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά 10-15 ημέρες ανάλογα με το θεραπευτικό σχήμα. 

Μυϊκή Ηλεκτροδιέγερση

Μυϊκή Ηλεκτροδιέγερση

Το xilia Stim 16 είναι ένα μηχάνημα μυϊκής ηλεκρτροδιέγερσης που βασίζεται σε μια νέα ιδέα και αποτελείται από έναν τελευταίας γενιάς μικροεπεξεργαστή που επιλέγει 4 διαφορετικούς τύπους ηλεκτρικών κυμάτων και τα συνδυάζει μαζί σε κάθε πρόγραμμα.

Ως αποτέλεσμα των ρευμάτων είναι να βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία της περιοχής που εφαρμόζονται και παρέχουν τη λύση για το όποιο τοπικό πρόβλημα υπάρχει. Εν κατακλείδι, η συστηματική χρήση του μηχανήματος οδηγεί στην ορατή μείωση του λιπώδους ιστού και της κυτταρίτιδας δίνοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα σύσφιξης.

MF Beauty Salon

Επικοινωνία

Θέμιδος 1, Μαρούσι 151 24
Χάρτης

+30 21 0614 1125

Δευτέρα: 13.00-21.00
Τρίτη: 10.30-17.30
Τετάρτη: 13.00-21.00
Πέμπτη: 10.30-17.30
Παρασκευή: 13.00-21.00