Οι ειδικοί στην φροντίδα του σώματος

Στο ινστιτούτο αισθητικής ΜF Beauty Salon θα βρείτε θεραπείες για αδυνάτισμα,
σύσφιξη, κυτταρίτιδα και αποτοξίνωση.
Είμαστε εδώ για να αναλύσουμε την κάθε ανάγκη σας και να την αντιμετωπίσουμε με το καλύτερο δυνατό μέσο!  

  Pneumatron 200 (παλμοθεραπεία):                                                                         

  Παλιές δοκιμασμένες γνώσεις ανακαλύπτονται ξανά και εξελίσσονται σε καινοτόμες αποτελεσματικές εφαρμογές, τόσο στον ιατρικό, όσο και στον αισθητικό τομέα. Το Pneumatron 200 είναι ένα  εύχρηστο και έξυπνο μηχάνημα, εγκεκριμένο σε όλη την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, για ιατρική και αισθητική χρήση, το οποίο πάνω στους ιστούς που χρησιμοποιείται, παράγει περίπου 200 κάθετους παλμούς ανά λεπτό. Με την παλμική εναλλαγή δράσεως μεταξύ της υπό πιέσεως και της ατμοσφαιρικής πιέσεως, επιτυγχάνεται ώστε οι ιστοί να δονούνται από μέσα προς τα έξω. Έτσι διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, γεγονός που έχει άμεση συνέπεια, να απομακρυνθούν όλα σχεδόν όλα τα απορρίμματα του μεταβολισμού και λοιπές βλαβερές ουσίες καθώς και λιποκύτταρα, που είχαν συγκεντρωθεί σε διάφορα μέρη των ιστών και να οδηγηθούν στις φυσικές οδούς αποτοξινώσεως και αποβολής.

  Xilia stim 16 (ηλεκτροθεραπεία):                                                                            

Το Xilia stim 16 είναι ένα μηχάνημα το οποίο  βασίζεται σε ένα νέο σχέδιο και αποτελείται από νέας γενιάς

μικροεπεξεργαστήο οποίος επιλέγει 4 διαφορετικούς τύπους ηλεκτρικών κυμάτων και τα συνδυάζει μεταξύ τους. Ως αποτέλεσμα των ρευμάτων είναι να βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία της περιοχής που εφαρμόζονται και παρέχουν τη λύση για το όποιο τοπικό πρόβλημα υπάρχει. Εν κατακλείδι, η συστηματική χρήση του μηχανήματος οδηγεί στην ορατή μείωση του οιδηματώδους ιστού και της κυτταρίτιδας  δίνοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα σύσφιξης.

  BIOZONE BEAUTY SPA:                                                                                            

Οι θεραπείες BIOZONE αποσκοπούν στην αξιοποίηση των μοναδικών ιδιοτήτων των «οζονιδίων» όταν απαιτείται συνδυασμός εξυγίανσης- καθαρισμού και ενεργοπιοίησης, και ώς μέσο για την απομάκρυνση αντιαισθητικών καταστάσεων χαρακτηριστικών της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους όπως επίσης μυϊκά προβλήματα που συνοδεύουν την έντονη άσκηση. Τα οζονίδια διεισδύουν με ευκολία στην  κυτταρική μεμβράνη , οδηγώντας στην επιτάχυνση της γλυκόλυσης , στην αύξηση της διαθέσιμης κυτταρικής ενέργειας και στην αύξηση της αξίας των ενζύμων που εξουδετερώνουν τις τοξικές ουσίες.

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα