ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ  sBIORAD                                                                 

Η παρεχόμενη ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων (RF) διεισδύει βαθιά μέσα σε ολόκληρο το χόριο αυξάνοντας αποτελεσματικά την θερμοκρασία στον ιστό με σκοπό να αυξήση της αιματικής ροής στο χόριο και στον υποδόριο ιστό. Αυτό θα  προκαλέσει την άμεση αναδόμηση  των ινών του κολλαγόνου και μακροπρόθεσμα την παραγωγή νέου

κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα στην σύσφιξη του δέρματος είναι θεαματικά!!!              
        

 Διαβάστε περισσότερα  εδώ

  MICRO NEEDLING                                                                                                                            

Ένα νέο εργαλείο για ανάπλαση της επιδερμίδας!!!

Διαβάστε περισσότερα 
εδώ


  MEDIK8                                                                                                                           

Η Medik8 είναι ένα βραβευμένο, παγκόσμιο brand φροντίδας δέρματος, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από Ειδικούς Φροντίδας Δέρματος. Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και δημιουργηθεί από μία ομάδα βιοχημικών και φαρμακοποιών, στο ελεγχόμενο με ISO και ειδικά κατασκευασμένο, Ερευνητικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας, στο Λονδίνο | Pangaea Laboratories UK. Η Medik8 δημιουργεί μόνο επαγγελματικής ισχύος φόρμουλες (υψηλές δοσολογίες), με τεχνολογίες που προάγουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα (πατενταρισμένα συστήματα μεταφοράς και καινοτόμες φόρμουλες ενθυλάκωσης), μακράς διάρκειας.
 Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 σχεδιάζονται ειδικά για να στοχεύουν στη γήρανση του δέρματος, την ακμή, τις ατέλειες, την χρόνια ερυθρότητα, τη μελάγχρωση, τη ξηρότητα του δέρματος, καθώς και τους μαύρους κύκλους.

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα