ΡΙΖΙΚΗ  ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ                                                                                                                                       

Η πλέον δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης με  μη αμφισβητίσιμα αποτελέσματα. Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρές περιοχές προσώπου και σώματος.

 Με τα σύγχρονα μηχανήματα που θα βρείτε στο ΜΦ beauty salon μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ένα εκπληκτικό  αποτέλεσμα χωρίς σχεδόν καθόλου πόνο και ερεθισμό.

Οι συσκευές της ριζικής αποτρίχωσης  διοχετεύουν ρεύμα στους θύλακες μέσω μιας βελόνας.  Η μετατροπή της ηλεκτρικής σε θερμική ενέργεια αυξάνει τη θερμοκρασία των υγρών του κυττάρου σε βαθμό τέτοιο που προκαλεί μετουσίωση πρωτεϊνών του πρωτοπλάσματος. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας και την εξάλειψη της τριχοφϋίας.

ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ                                                                               

Η ενζυμική αποτρίχωση συνίσταται από την απόσπαση της τρίχας με κερί και την αμέσως εφαρμογή πρωτεολυτκών ενζύμων. Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο και το σώμα. Θεωρείται μόνιμη αποτρίχωση με ποσοστό επιτυχίας 30-50%. Ειδικά σε περιοχές που ελέγχονται από ορμόνες είναι πιο ασφαλές να εφαρμόζουμε αυτό το είδος αποτρίχωσης.

 ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ                                                                                                                                     

Ιδανικός τρόπος απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφϋίας σε πόδια, μπικίνι,μασχάλες. στο ΜΦ beauty salon χρησιμοποιούμε ρολέτες silk, ενώ στην περιοχή του μπικίνι χρησιμοποιούμε κερί σε ταμπλέτες χλωροφύλλης διασφαλίζοντας έτσι την ελλάτωση του ερεθισμού και του πόνου. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα